Estetika

Estetska kirurgija je sestavni del plastične kirurgije, ki se ukvarja s popravljanjem oziroma izboljšanjem videza posameznih delov telesa. Eden izmed načinov, v nekaterih primerih celo edini, kako se približati svojemu lastnemu "idealu", je pomoč z estetsko kirurgijo. V Kirurškem sanatoriju opravljamo celotni spekter operacij s področja estetske kirurgije.

Pred operativnim posegom se je potrebno s specialistom na ambulantnem pregledu pogovoriti o željah in možnostih izboljšanja videza. Določene posege na področju estetike lahko opravite tudi ambulantno, vendar se morate v takšnem primeru držati naslednjih navodil:

Injiciranje hialuronske kisline 
14 dni pred načrtovanim posegom ne smete uživati Aspirina. Na dan posega morate biti zdravi, ne smete imeti povišane telesne temperature (pred posegom ki ga načrtujete ne smete imeti nobenega zdravljenja zob, viroze ali prehlada....). V primeru, da prihajate na injiciranje v predel ustnic, ne smete imeti herpesa. Dve uri pred načrtovanim posegom morate zaužiti antibiotik Amoxiklav 1000 mg, če pa imate alergijo na penicilin pa Klimicin 300 mg.

Injiciranje Botoxa, Dysporta ali Vistabela
Prosimo vas, da 14 dni pred načrtovanim posegom ne uživate Aspirina. Na dan posega morate biti zdravi, ne smete imeti povišane telesne temperature (pred posegom, ki ga načrtujete ne smete imeti nobenega zdravljenja zob, viroze ali prehlada....).

Za več informacij glede estetske kirurgije vas prosimo, da obiščete našo spletno stran www.estetika.si.

Za več inforamcij glede cen ambulantnih posegov in pregledov cenik.