Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /var/www/vhosts/kirurski-sanatorij.si/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

Operacije in zdravljenja

Temeljna dejavnost Kirurškega sanatorja Rožna dolina je izvajanje operativnih posegov. Kirurško dejavnost izvajajo visoko usposobljeni specialisti kirurgi, ki pa jih ne odlikuje samo strokovno znanje temveč tudi spoštovanje pacientov, pripravljenost na dialog in osebno spremljanje pacientov od prvega obiska do zaključka zdravljenja. Visoka motiviranost, strokovna prepoznavnost ter predvsem zmožnost empatije in prijaznega komuniciranja s pacienti so bila in bodo temeljna vodila za izbor v krog sodelavcev Sanatorija.

Kirurške specialnosti Sanatorija so:

Kirurški sanatorij Rožna dolina lahko z vrsto svojih zunanjih rednih sodelavcev opravlja tudi operacije s področja otorinolaringologije in urologije.

V Kirurškem sanatoriju Rožna dolina koncesijske paciente, ki stroške zdravljenja pokrijejo iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, obravnavamo enako kot naše samoplačniške paciente. In zato smo že nekaj let zapored, po anketah slovenskih pacientov glede kakovosti storitev, uvrščeni v sam vrh med slovenskimi bolnišnicami.

Pri samoplačniških operacijah ni čakalnih vrst, zato se za operacije v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina odločajo pacienti, ki želijo rešiti svoj kirurški problem v kratkem času, brez čakalnih dob in ob osebni in celostni zdravstveni obravnavi.