Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /var/www/vhosts/kirurski-sanatorij.si/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

Zdravstveni pregledi

Kirurški sanatorij Rožna dolina razpolaga z vso potrebno moderno opremo, ki je zdravnikom in pacientom v pomoč pri čim hitrejšem postavljanju pravilne diagnoze in spremljanju pacientovega zdravljenja med in po operaciji. Veliko pozornost namenjamo vzpostavljanju odnosov in zaupanja med pacientom in zdravnikom, ki se vedno prične s prvim srečanjem in pogovorom v ambulantnih prostorih.

S ciljem celostne obravnave pacientov v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina izvajamo:

Koncesijska ambulantna dejavnost pred operativnim posegom
Vsi pacienti, ki so se odločili za operativni poseg v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina, spoznajo svojega kirurga specialista pred operacijo na pregledu v ambulanti.

Ambulantna dejavnost za pregled pri zdravniku specialistu
Kirurški sanatorij Rožna dolina izvaja specialistične ambulantne preglede tudi za paciente, ki niso naročeni na operacijo, ampak imajo zdravstvene probleme in si želijo, da jih v najkrajšem možnem času pregleda zdravnik specialist ali pa želijo pridobiti drugo mnenje o diagnozi.

Če se boste odločili za zdravstveni pregled v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina, se prosim naročite in določili vam bomo datum in uro pregleda. Ob prihodu v Kirurški sanatorij se oglasite na recepciji in s seboj prinesite osebni dokument, kartico zdravstvenega zavarovanja ter napotnico, če je še niste predhodno oddali.

Če ste se odločili za pregled kot samoplačnik, boste v izpolnitev dobili obrazec za prvi obisk, v katerem boste potrdili, da ste samoplačnik.