Darilni bon

Bi radi razveselili svoje najbližje, pa ne veste, kaj jim podariti? 

Darilnega bona za naše storitve bodo prav gotovo veseli vaši svojci ali prijatelji, saj si bodo z njim lahko pomagali pri lažji dostopnosti do zdravstvenih storitev in rešitvi zdravstvenih težav. Vrednostni bon lahko naročite na e-mail naslovu polona.laharnar@ksrd.si. Za pripravo darilnega bona potrebujemo ime in priimek koristnika, njegov naslov in znesek darilnega bona. Če želite dodatne informacije nas lahko tudi pokličite na telefonsko številko +386 (1) 477 94 14 in skupaj bomo našli idealno kombinacijo za darilo. 
Naročen bon se lahko prevzamete osebno na naši lokaciji v Rožni dolini cesta IV/45, 1000 Ljubljana, po dogovoru pa vam ga pošljemo tudi po pošti. Plačilo je možno v gotovini ob prevzemu ali pa avansno po izstavljenem računu na naš transakcijski račun odprt pri Addiko banki d.d. štvilka SI56 3300 0000 1049 143. Veljavnost bona je 12 mesecev od dneva nakupa. 

Termin za koriščenje darilnega bona je potrebno rezervirati po telefonu +386 (0)1 477 94 00 ali po e-pošti recepcija@ksrd.si. Več informacij glede naročanja si lahko preberete v rubriki naročanje.

Izplačilo vrednosti bona v gotovini ni mogoče.